Precisiesloop


Bent u op zoek naar een gedegen vakman die zorgvuldig en specialistisch sloopwerk aankan? Maak dan kennis met Erik Jakobs van Betonboorbedrijf Jakobs.

 

Wat is precisiesloop

Het ligt misschien voor de hand, maar deze manier van slopen wordt ook wel renovatiesloop genoemd. Het is een breed begrip waarbij het kan gaan om het verwijderen van kleine elementen tot het volledig strippen van een gebouw. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het verwijderen van betonwanden en (verdiepings)vloeren. Betonboorder Erik Jakobs neemt alleen de beste gereedschappen en machines mee om zo zorgvuldig mogelijk te slopen.

Wat is belangrijk bij precisiesloop?

Bij precisiesloop is het belangrijk dat het zagen stofvrij, trillingsvrij en zoveel mogelijk geluidsarm kan worden uitgevoerd. Vooral in kantoorpanden, ziekenhuizen en fabrieken is dit een belangrijk aandachtspunt. Betonboorbedrijf Jakobs zal rekening houden met de omstandigheden en de manier van werken hierop aanpassen. Daarbij kan betonboorbedrijf Jakobs u helpen bij het in platen zagen van erfverharding en sleufsilo’s.

Meer informatie over Betonboorbedrijf Jakobs

In 2005 is betonboorder Erik Jakobs zijn bedrijf Betonboorbedrijf Jakobs gestart. Het bedrijf is gevestigd in Schoonebeek, Drenthe. Betonboorder Erik werkt door heel het land en is trots op de werkzaamheden die hij als voor verschillende bedrijven heeft uitgevoerd. Zoekt u een specialistisch vakman? Een betonboorder die VCA gecertificeerd is? Zoek dan niet verder en schakel betonboorder Erik Jakobs voor uw sloopwerkzaamheden in.

Contact

Wilt u meer informatie of wenst u een vrijblijvende offerte op maat? Neem dan contact op met Betonboorbedrijf Jakobs. U kunt ons bereiken via ons mobiele nummer 06-55158364. Mailen kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat dan uw gegevens achter en u hoort zo snel mogelijk van ons.

 

Betonboorbedrijf Jakobs garandeert u kwaliteit, specialisme en betrouwbaarheid.

logo

 

Specialist in boren, zagen en slopen

 

Postadres:
Beekpunge 71
7761 KC Schoonebeek

Bezoekadres:
Dwarsakker 13
7761 PW Schoonebeek

T: 0524 - 53 43 13
M: 06 - 55 158 364
info@betonboorbedrijfjakobs.nl

Contact

Neem snel contact met ons op voor een offerte.

Back to top