Betonboorder

Bent u op zoek naar een betonboorder? Een vakman die gaten voor u boort in beton? Een specialist die met u meedenkt en u adviseert over de mogelijkheden? Maak dan kennis met betonboorder Erik Jakobs van Betonboorbedrijf Jakobs.

 

 

Werkzaamheden van dé betonboorder van Nederland

Het ligt misschien voor de hand, maar een betonboorder boort gaten in onder andere beton. Betonboorder Erik Jakobs boort in allerlei steenachtige materialen gaten. U kunt deze vakman ook inschakelen voor sleuven frezen en zagen, trapgaten zagen of het zagen van uitsparingen en asfalt.

Welke eigenschappen heeft een betonboorder?

Een betonboorder kan het beste worden omschreven als een aanpakker. Omdat het boren in beton zwaar werk is, moet een betonboorder lichamelijk sterk zijn. Daar komt ook bij dat hij uiterst secuur moet werken. Dit is zonder meer het geval bij betonboorder Erik Jakobs. Hij wordt dan ook veel gevraagd door bouw- en installatiebedrijven voor diverse boor- en zaagwerkzaamheden. Maar ook wegen- en waterbouwbedrijven uit heel het land weten betonboorder Erik Jakobs te vinden voor onder meer het zagen van asfalt.

Meer informatie over betonboorder Erik Jakobs:

In 2005 is betonboorder Erik Jakobs zijn bedrijf Betonboorbedrijf Jakobs gestart. Het bedrijf is gevestigd in Schoonebeek, Drenthe. Betonboorder Erik Jakobs werkt door heel het land en is trots op de werkzaamheden die hij als betonboorder voor diverse bedrijven heeft uitgevoerd. Zoekt u een specialistisch betonboorder? Een betonboorder die VCA gecertificeerd is? Zoek dan niet verder en schakel betonboorder Erik Jakobs in.

Contact betonboorder Erik Jakobs

Wilt u meer informatie of wenst u een vrijblijvende offerte op maat? Neem dan contact op met Betonboorbedrijf Jakobs. U kunt ons bereiken via ons mobiele nummer 06-55158364. Mailen kan ook via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat dan uw gegevens achter en u hoort zo snel mogelijk van ons.

Betonboorbedrijf Jakobs garandeert u kwaliteit, specialisme en betrouwbaarheid.

logo

 

Specialist in boren, zagen en slopen

 

Postadres:
Beekpunge 71
7761 KC Schoonebeek

Bezoekadres:
Dwarsakker 13
7761 PW Schoonebeek

T: 0524 - 53 43 13
M: 06 - 55 158 364
info@betonboorbedrijfjakobs.nl

Contact

Neem snel contact met ons op voor een offerte.

Back to top