Trapgat zagen

Werkzaamheden sleuven frezen en zagen


Wilt u vloer- of wandverwarming? Dan moeten er sleuven gefreesd of gezaagd worden. Een sleuf is een gleuf die met precisie wordt gefreesd of gezaagd. Dit gebeurt in steenachtig materiaal zoals bijvoorbeeld beton. Ook als er elektra- of waterleidingen in vloeren of wanden aangelegd moeten worden, is het frezen of zagen van sleuven belangrijk. Betonboorbedrijf Jakobs heeft de juiste apparatuur om sleuven perfect te frezen en te zagen. Het is eveneens mogelijk om gaten te boren voor dozen als voorbereiding op het werk van elektriciens en loodgieters. Daarnaast worden er sleuven gefreesd of gezaagd voor afvoeren in vloeren en wanden. Betonboorbedrijf Jakobs kan u op elk gebied van dienst zijn.

 

Voor wie frezen en zagen wij sleuven?

Betonboorbedrijf Jakobs freest en zaagt sleuven voor bedrijven en particulieren. Of het nu om nieuwbouw of bestaande bouw gaat: u kunt ons inschakelen voor ieder pand en voor welk doeleinde dan ook.

Specialist in sleuven frezen en zagen


Betonboorbedrijf Jakobs is de aangewezen partij voor het sleuven frezen en zagen. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van sleuven frezen en zagen. Naast het feit dat wij uiterst nauwkeurig de sleuven frezen, laten wij de ruimte ook netjes achter en wordt alles in overleg afgevoerd. 

Werkgebied sleuven frezen
 en zagen

Wij werken door heel Nederland. Doordat Betonboorbedrijf Jakobs een klein specialistisch bedrijf is, kan er snel geschakeld worden. Betonboorbedrijf is flexibel in te zetten bij uw klus of opdracht.

Contact sleuven frezen
 en zagen

Als u vragen heeft of als u advies wilt, dan kunt u contact opnemen met Betonboorbedrijf Jakobs. U kunt ons bereiken via ons mobiele nummer 06-55158364. Of stuur een mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat dan uw gegevens achter in ons contactformulier. Benieuwd naar de prijzen voor het sleuven frezen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Betonboorbedrijf Jakobs garandeert u kwaliteit, specialisme en betrouwbaarheid.

logo

 

Specialist in boren, zagen en slopen

 

Postadres:
Beekpunge 71
7761 KC Schoonebeek

Bezoekadres:
Dwarsakker 13
7761 PW Schoonebeek

T: 0524 - 53 43 13
M: 06 - 55 158 364
info@betonboorbedrijfjakobs.nl

Contact

Neem snel contact met ons op voor een offerte.

Back to top