Betonboringen

Zoekt u een specialist in betonboringen? Een betrouwbaar en vakkundig betonboorder? Een betonboorbedrijf dat netjes werkt en met u meedenkt? Maak kennis met Betonboorbedrijf Jakobs. Wij voeren betonboringen uit in heel Nederland.

 

Wat zijn betonboringen?

Zoals de naam al duidelijk maakt, wordt het boren in beton betonboringen genoemd. Of er nu een gat in een betonnen muur moet komen voor het aansluiten van een airco of voor het plaatsen van een toilet: hiervoor moeten betonboringen uitgevoerd worden. Is ons werk afgerond? Dan ruimen wij in overleg alles netjes op en voeren het puin indien gewenst af.

Betonboringen door Betonboorbedrijf Jakobs

Een van de belangrijkste werkzaamheden van Betonboorbedrijf Jakobs zijn betonboringen. Vakman Erik Jakobs is in 2005 gestart met het bedrijf en sindsdien hebben wij door heel Nederland betonboringen uitgevoerd. Maar Betonboorbedrijf Jakobs voert naast betonboringen nog meer werkzaamheden uit zoals onder andere asfalt zagen, sleuven frezen en trapgaten zagen. Bent u nieuwsgierig hoe wij werken, bekijk dan eens onze referenties.

Kwaliteit en veiligheid betonboringen

Betonboorbedrijf Jakobs levert uitstekende kwaliteit betonboringen. Ook vinden wij uw en onze veiligheid belangrijk. Daarom is Erik Jakobs VCA gecertificeerd. Jaarlijks wordt het gereedschap van Betonboorbedrijf Jakobs gecontroleerd op de geldende normen.

Betonboorbedrijf Jakobs flexibel inzetbaar voor betonboringen

Betonboorbedrijf Jakobs kan snel schakelen en in overleg met u kunnen wij op korte termijn langskomen voor het uitvoeren van betonboringen en zaagwerk.

Vrijblijvende offerte betonboringen

Doordat Betonboorbedrijf Jakobs een kleinschalig bedrijf is, kunnen wij onze prijzen aantrekkelijk houden. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen voor betonboringen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Contact Betonboorbedrijf Jakobs


Voor vragen en advies over betonboringen kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0524-534313 of mobiel 06-55158364. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Laat dan uw gegevens achter in het contactformulier.

Betonboorbedrijf Jakobs garandeert u kwaliteit, specialisme en betrouwbaarheid.

logo

 

Specialist in boren, zagen en slopen

 

Postadres:
Beekpunge 71
7761 KC Schoonebeek

Bezoekadres:
Dwarsakker 13
7761 PW Schoonebeek

T: 0524 - 53 43 13
M: 06 - 55 158 364
info@betonboorbedrijfjakobs.nl

Contact

Neem snel contact met ons op voor een offerte.

Back to top