Uncategorised

Vakman Erik Jakobs is Betonboorbedrijf Jakobs in 2005 gestart. Het bedrijf kan het beste worden omschreven worden als jong, energievol en klein. Zo kan Betonboorbedrijf Jakobs de prijzen aantrekkelijk houden en zeer flexibel zijn. 

Divers werkterrein
In een hoogwerker, in de modder, in een veestal of een industriële omgeving. Erik Jakobs maakt veel mee, maar zolang hij er voor mag zorgen dat de klus snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Betonboorbedrijf Jakobs kan u inschakelen voor boringen in beton, steen- of zaagwerk en voor presiciesloop werkzaamheden. In de weg- en waterbouw wordt Betonboorbedrijf Jakobs vaak ingezet voor het zagen van asfalt en proefboringen voor bodemonderzoek

Betonboorbedrijf Jakobs VCA gecertificeerd
VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. Dit houdt in dat Erik Jakobs het VCA certificaat heeft. Jaarlijks wordt het gereedschap van Betonboorbedrijf Jakobs gecontroleerd op de geldende normen

Contact Betonboorbedrijf Jakobs

Voor advies, vragen of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0524-534313 of mobiel 06-55158364. U kunt ons ook een mail sturen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en uw gegevens bij ons achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Betonboorbedrijf Jakobs garandeert u kwaliteit, specialisme en betrouwbaarheid.

Een overzicht van een aantal van onze klanten:

  • Aquaoptimaal
  • Dnn
  • Eemsdelta
  • Fuhler
  • Hardeman
  • Oranjewoud
  • Schreuder
  • Schroer
  • Vissersmithanab

 

 

Betonboorbedrijf Jakobs garandeert u kwaliteit, specialisme en betrouwbaarheid.

Werkzaamheden sleuven frezen en zagen


Wilt u vloer- of wandverwarming? Dan moeten er sleuven gefreesd of gezaagd worden. Een sleuf is een gleuf die met precisie wordt gefreesd of gezaagd. Dit gebeurt in steenachtig materiaal zoals bijvoorbeeld beton. Ook als er elektra- of waterleidingen in vloeren of wanden aangelegd moeten worden, is het frezen of zagen van sleuven belangrijk. Betonboorbedrijf Jakobs heeft de juiste apparatuur om sleuven perfect te frezen en te zagen. Het is eveneens mogelijk om gaten te boren voor dozen als voorbereiding op het werk van elektriciens en loodgieters. Daarnaast worden er sleuven gefreesd of gezaagd voor afvoeren in vloeren en wanden. Betonboorbedrijf Jakobs kan u op elk gebied van dienst zijn.

logo

 

Specialist in boren, zagen en slopen

 

Postadres:
Beekpunge 71
7761 KC Schoonebeek

Bezoekadres:
Dwarsakker 13
7761 PW Schoonebeek

T: 0524 - 53 43 13
M: 06 - 55 158 364
info@betonboorbedrijfjakobs.nl

Contact

Neem snel contact met ons op voor een offerte.

Back to top